Sport Chief | Indian® Motorcycle - CZ -
Sport Chief
*Může být zobrazeno s dodatečnými úpravami nebo příslušenstvím.

Sport Chief

Cena od 561 900 Kč 551 900 Kč s DPH

Sport Chief

Sport Chief

Cena  561 900 Kč 551 900 Kč  s DPH

Barevné varianty

Black Smoke
Ruby Smoke
Stealth Gray

Dokazuje kvality. Budí respekt.

Dokazuje kvality. Budí respekt.

Všechny prvky modelu Sport Chief byly vytvořeny k nejlepšímu plnění svého účelu. S prémiovými komponenty od vybraných dodavatelů motocyklového odvětví, Sport Chief je potvrzením faktu, že vysoké standardy zpracování nikdy nevyjdou z módy. Pokud jde o celkový dojem a agresivní styl motocyklu, Sport Chief posouvá katagorii výkonných amerických V-Twinů na další úroveň.   

Nabitý prémiovými komponenty

Nabitý prémiovými komponenty

Sport Chief je prémiový cruiser z nabídky společnosti Indian Motorcycle. Používá osvědčené značkové komponenty: delší zadní tlumiče Fox® s externími nádobkami, invertované přední vidlice KYB® o průměru 46 mm a dvojici čtyřpístkových třmenů Brembo® se semi-plovoucími kotouči o průměru 320 mm. Důvěru ve stroj zíkáte rychle.  Stejně rychle upoutáte pozornost. 

Ostřejší jízda, ale s důvěrou

Ostřejší jízda, ale s důvěrou

Stavba toho nejlepšího nekončí u prémiových komponentů odpružení a brzd. Jízdní pozice jezdce je také klíčovým prvkem celkového dojmu z jízdy. Díky jednomístnému sedlu ve s vyšší opěrkou,  vyšším úhlem náklonu motocyklu 29,5 stupně a zvýšeným uchycením stupaček a pedálů mohou jezdci jezdit ostřeji a déle s větší jistotou a pohodlím. 

Custom styl pod kontrolou

Custom styl pod kontrolou

Sport Chief má prémiový styl, odpovídající špičkovým komponentům. Nová čelní kapotáž světlometu disponuje 6,5 palcovým větrným štítkem pro ochranu před větrem a agresivní vzhled. Přední 19-palcová a zadní 16-palcová kola s frézovanými plochami udávají směr a jsou obuty do skvěle přilnavých pneumatik Pirelli® Night Dragon, které jsou nejen stylové, ale zajištují i dokonalou kontrolu nad strojem.

Kvalita tam, kde je třeba

Kvalita tam, kde je třeba

Sport Chief zvyšuje laťku úrovně provedení, takže žádný detail nezůstal nepovšimnut. Stylové 6 palcové představce řídítek s frézovanými plochami přicházejí již v základu. Frézované brýle a stylová řídítka vše spojují dohromady v custom vzhledu, při zachování potřebné ergonomie a agresivního stylu.

Moderní technologie, skrytá na první pohled

Moderní technologie, skrytá na první pohled

4-palcový dotykový displej si zachovává klasický vzhled kulatého analogového rychloměru, ale poskytuje moderní navigaci s extra funkcemi jako jsou informace o počasí či dopravě, možnostmi změny jízdních režimů, správy telefonních hovorů či hudby na spárovaném Bluetooth zařízení.

Velký objem. Velký výkon.

Velký objem. Velký výkon.

Vrcholný americký cruiser si žádá osvědčenou jednotku s pořádnými americkými svaly. Legendární vzduchem chlazený V-twin Thunderstroke 116 produkuje 162 Nm surového točivého momentu, který dominuje ve všech 6 rychlostních stupních a poskytuje vám sílu, díky níž necháte všechno a všechny v oparu kouře z výfuků a pneumatik.

Paleta možností customizace

Paleta možností customizace

Dali jsme si záležet, aby si majitelé mohli přetvořit motocykl podle svého.  Sport Chief se může pochlubit klasickou konstrukcí s jednoduchým rámem z ocelových trubek, vzduchem chlazeným motorem do V a ikonickým stylem cruiseru, který přímo vybízí k úpravám. Díky široké škále volitelného a snadno motovatelného příslušenství Indian není třeba nic řezat nebo vrtat. Stylový a funkční výsledek zaručen.

Všechny nadstandardy už v základu

Všechny nadstandardy už v základu

Sport Chief přichází s výbavou, kterou nelze nazvat standardem. 3 jízdní režimy (Sport, Standard, Tour).

PŘÍBĚH LEGENDY

1921

Rok 1921 znamenal debut pro motocykl Chief. Navržen závodnickou a konstruktérskou legendou Charlesem Franklinem, který stál také za zrodem modelu Scout, model Chief měl dvouvačkový V-twin motor o objemu 998 cm3, nízko posazedné sedlo a elegantní linie. Jezdci si oblíbili jeho spolehlivý výkon, impozantní točivý moment a hbitý rám, motocykl si rychle získal fanoušky po celém světě. Ve čtyřicátých letech minulého století motocykl Chief pomohl oživit poválečnou éru motocyklových závodů a custom biků v Americe.

2021

Při příležitosti 100. výročí, byl jeden z nejznámějších motocyklů Ameriky zcela přepracován. Nový Chief je dokonalým spojením původního odkazu v novém kabátě - nadčasový design doplněný o moderní technologie a výkon bez jakýchkoliv kompromisů. Zachovává si klasický kompaktní vzhled díky jednoduchému ocelovému rám a rozvoru 163 cm. Nadčasový design, legendární historie motocyklů Indian a důmyslně ukryté moderní technologie způsobí zklamání pouze těm, kteří doufali, že jej neztratí ze zpětného zrcátka.

Specifikace

Motor
Typ motoru Vzduchem chlazený Thunderstroke 116
Kubatura 1890 cc
Vrtání x zdvih 103.2mm x 113mm
Kompresní poměr 11:1
Systém elektronického vstřikování paliva Uzavřená smyčka vstřikování paliva / škrtící klapky o průměru 54 mm
Výkon
Nejvyšší točivý moment v ot/min 3200 rpm
Nejvyšší točivý moment (95/1/EC Nm) 162 Nm
Pohon
Primární pohon Ozubenými koly s mokrou spojkou
Spojka Mokrá, vícelamelová
Převodový poměr (celkem)
Převodový poměr (1) 9.403:1
Převodový poměr (2) 6.411:1
Převodový poměr (3) 4.763:1
Převodový poměr (4) 3.796:1
Převodový poměr (5) 3.243:1
Převodový poměr (6) 2.789:1
Spojkový převod 2.2:1
Odpružení
Zavěšení: přední – typ/zdvih KYB® Obrácená teleskopická vidlice - 130 mm
Zavěšení: zadní – typ/zdvih Dvojité Fox® tlumící a pružící jednotky s externí nádobkou - 100 mm
Podvozek
Brzdy/přední Dvojkotoučová Brembo® / semi-plovoucí kotouče ⌀ 320 mm / 4 pístkové třmeny
Brzdy/zadní Jednokotoučová / plovoucí kotouč ⌀ 300 mm / 2 pístkový třmen
Pneu/přední Pirelli® Night Dragon 130/60B19 61H
Pneu/zadní Pirelli® Night Dragon 180/65 B16 81H
Kola Sportovní, lité - černé 19 x 3.5 palce - Sportovní, lité - černé 16 x 5 palců
Typ výfuku Dvojitý výfuk s křížením
Rozměry
Rozvor kol 1640 mm
Výška sedla 686 mm
Světlá výška 149 mm
Celková délka 2301 mm
Celková šířka 842 mm
Celková výška 1270 mm
Úhel náklonu 29.5°
Předsazení 28°
Stopa 111 mm
Objem nádrže 15.1L
Maximální provozní hmotnost 526 kg
Váha (prázdná nádrž/plná nádrž) 302 kg / 311 kg
Features
Barva / Grafika Black Smoke, Ruby Smoke, Stealth Grey
Tování záruka 2 roky, bez omezení kilometrů
VÝBAVA
Standardní vybavení ABS, Jízdní režimy, Bezklíčové zapalování, USB nabíjecí zásuvka, 12V zásuvka, Vypínání zadního válce
Osvětlení LED čelní světlomet, LED koncové/brzdové světlo/směrová světla
Elektronika
Přístroje Tachometr, rychloměr, počítadlo denních kilometrů, ukazatel paliva, kompas, ukazatel okolní teploty, ukazatel zařazeného rychlostního stupně.
Infotainment 4" dotykový displej systému RIDE COMMAND. Dotykový displej obsahuje hodiny, ukazatel okolní teploty vzduchu, stav Bluetooth pro telefon a náhlavní soupravu; stav vozidla (tlak v pneumatikách, napětí, motohodiny, výměna oleje); informace o vozidle (rychlost, dojezdová vzdálenost, otáčky, poloha převodovky); aktuální údaji o jízdě (vzdálenost, doba pohybu, doba zastávky, nadmořská výška, změna nadmořské výšky); počítadlo ujeté vzdálenosti; volbu jízdního režimu; jasu obrazovky; zobrazení kódu poruchy vozidla.

Více modelů Indian Motorcycle